Afgelopen weekend was ik als prachtige afsluiter van de zomervakantie op de tweedaagse workshop van Abraham & Esther Hicks.

Het was in één woord geweldig!

Ik heb afgelopen maandag daarom spontaan een FB live gegeven voor mijn klanten over alles wat ik heb geleerd en de reacties waren supergaaf. Ik heb daarom besloten op 29 augustus een gratis webinar te geven waarin ik mijn 10 belangrijkste lessen met je deel.

Misschien ben je niet bekend met Abraham & Esther Hicks en de wet van aantrekking. Dat is ook niet nodig. Ik vertel je er alles over.

Het belangrijkste om te weten is dat je je business en je leven op een totaal andere manier kunt inrichten, als je gaat meebewegen met wat er is, in plaats van wat er zou moeten zijn. Als je meer kunt ontspannen, vertrouwen, ontvangen en loslaten.

Mijn motto is: De versnelling ontstaat in de vertraging. Dit webinar sluit hier naadloos op aan en geeft een verdieping en nieuwe teachings op alles wat je hierover al hebt gelezen of beluisterd.

Het webinar is op 29 augustus om 16.00 uur. Het is in het Engels om zoveel mogelijk mensen te inspireren met mijn vertaling van de teachings van Abraham & Esther Hicks.

Bijgaand de inschrijflink.

Mocht het je niet lukken erbij te zijn maar je bent wel nieuwsgierig geworden, schrijf je dan toch in. Je ontvangt na afloop de opname.

Ben je erbij?

Liefs,
Marianne

Laat jezelf Zijn groeien

PS: Dit is geen verkoopwebinar. Ik voel dat ik deze teachings mag delen. Het idee is spontaan ontstaan.

PS2: Op de inschrijfpagina vind je onderaan linkjes naar FB, LINKEDIN, Twitter en email om dit webinar te delen met collega ondernemers, business buddies of vrienden.

Share This