JOUW DROOM

Herinner je je nog dat moment in je leven dat je voelde dat het anders moest? Dat er meer in je zat dan er uitkwam?

Coaching kwam op jouw pad en je ging alles anders ervaren. Je persoonlijke ontwikkeling kwam in een stroomversnelling. Je voelde aan alles dat dit was wat je te doen had. Mensen helpen, echte connectie, impact maken. Werken als coach.

Je schreef je in bij de KvK en investeerde in een mooie website. Helemaal klaar om klanten te gaan coachen.

DE UITDAGING

Maar dan begint het pas. 
Want je kiest niet alleen voor het prachtige beroep van coach, maar je kiest ook voor het ondernemerschap. En daarvoor gelden hele andere regels.

Veel coaches krijgen het niet voor elkaar te leven van hun passie. Simpelweg omdat ze hun bedrijf niet goed hebben ingericht en geen plan hebben.

Daarom organiseer ik van 8 – 12 april de Coach Business Challenge. Een gratis challenge voor coaches die lekker willen leven van hun coachbusiness en klaar zijn met uurtje factuurtje. Die geen tijd willen verliezen met alles zelf uitvogelen,  maar willen weten wat wél werkt, zodat je bedrijf sneller gaat groeien.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Ik deel met jou mijn tops én mijn flops en onthul de belangrijkste inzichten die ik de afgelopen jaren heb geleerd om te komen waar ik nu ben, waardoor ik niet meer uurtje factuurtje hoef te werken, en afhankelijk ben van een opdrachtgever.
Je ontdekt waar jouw groeikansen liggen en wat je vooral niet moet doen.

Ik beantwoord veelgestelde vragen zoals:

 • Hoe kom ik aan meer klanten?
 • Hoe houd ik focus?
 • Hoe deel ik mijn echte boodschap?
 • Hoe profileer ik me in een overvolle coachmarkt?
 • Hoe vaar ik mijn eigen koers?
 • Hoe word ik zichtbaar?
 • Hoe maak ik de juiste keuzes?

  Allemaal vragen waar jij misschien ook mee worstelt, waardoor je je droombedrijf niet in de wereld kan zetten. In deze challenge leer je hoe je je bedrijf kunt laten groeien, zonder jezelf te verliezen, en deze kennis direct kunt toepassen.

  Jouw groeimindset ontstaat
  door in verbinding met jezelf te Zijn.

  HOE ZIET DEZE CHALLENGE ER UIT?

  Elke dag ontvang je een inspirerende podcast waarin ik mijn belangrijkste ondernemerslessen onthul, en ook eerlijk ben over wat voor mij niet werkt. Ook beantwoord ik je vragen over jouw business in de speciaal hiervoor gecreëerde besloten Community en maak je kans op een hot seat sessie.

  Je gaat je coachbedrijf neerzetten vanuit wie jij bent en wat belangrijk voor jou is. Want hoe het echt met je gaat zie je altijd terug in je resultaat.

  Dus  wil jij weten wat er nog meer mogelijk is of wat er anders kan? Wil jij duidelijkheid en focus? Ben je klaar met alles zelf uitvogelen? Wacht dan niet langer en meld je aan.

  MARIANNE

  Marianne is alignment coach, business mentor en coachopleider. Ze begeleidt vrouwelijke ondernemers die met hun coachbedrijf het verschil willen maken, én er goed van willen leven, zonder zichzelf te verliezen in alles wat het ondernemerschap met zich meebrengt.  Ze gelooft dat de groei van je bedrijf onlosmakelijk is verbonden met wie jij ten diepste bent.

  Haar bedrijf blijft groeien door te investeren in marketing en mindset en het daadwerkelijk te gaan doen.  Op basis van de drie peilers Alignment, Strategie en Geïnspireerde Actie zet zij haar werk in de wereld en inspireert ze gelijkgestemde ondernemers die, net als zij, een groeimindset hebben en een verschil willen maken.

  Hoe het echt met je gaat
  zie je altijd terug in het resultaat.