Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik vaak zeg: 

Laat het HOE over aan het universum. Want wanneer je te snel in het HOE gaat zitten, stopt je creativiteit en wordt ondernemen stroperig.

En deze les had ik dus zelf ook weer te leren.

Ik heb vorige week de Coach Business Challenge gelanceerd en kon maar niet de juiste vorm vinden. En daarom had ik besloten dit weekend alles los te laten en maandag de draad weer op te pakken. Volledig te vertrouwen op dat het goed komt wanneer je loslaat.

Vandaag was ik de was aan het vouwen en luisterde naar een inspirerende podcast. Ik vind het heerlijk om podcasts te luisteren tijdens huishoudelijke klusjes of lange ritten in de auto. Of wanneer iedereen thuis z’n eigen ding doet en ik lekker in mijn eigen bubble wil zitten.

Tijdens het vouwen van de was viel er een belangrijk kwartje. 

Ineens wist ik HOE ik de Coach Business Challenge vorm wilde geven.

Het inzicht was dat ik elke dag een inspirerende podcast ga opnemen over de belangrijkste thema’s waar coaches tegenaan lopen bij het bouwen en laten groeien van hun bedrijf. Hier heb ik onwijs veel zin in!

Deze podcasts zijn exclusief voor de deelnemers aan de challenge en te beluisteren waar en wanneer het jou uitkomt. Want ik denk dat een podcast de meest toegankelijke en eenvoudige vorm is om kennis en inspiratie te delen.

En niet geheel onbelangrijk, ik word er zelf blij van. En als ik AAN ga, geef ik de meeste waarde (een belangrijke ondernemersles).

Daarnaast zal ik werken met een besloten Facebook groep. Dit fungeert als onze interactieve ontmoetingsplek. Hier kom ik dagelijks live en ga ik vragen beantwoorden die er zijn naar aanleiding van de podcast van die dag en kan ik in de heat of the moment extra waarde geven.

In deze groep maak je elke dag kans op een HOT SEAT, waar je door mij in de uitzending wordt gehaald en 1:1 live gecoached kan worden op jouw van te voren ingezonden business vraag.

En ga ik werken met meditaties en visualisaties om jouw ondernemerschap van binnen naar buiten te versterken, zodat jij naar aanleiding van alles wat je leert deze week je eigen plan gaat trekken.

NB: Voor de mensen die mij een mail hebben gestuurd dat ze niet op Facebook zitten: Je kunt toch meedoen en ontvangt dan de link naar de podcast in je mailbox.

Maar als je echt alles uit deze vijfdaagse wilt halen, schrijf je dan ook in voor de besloten FB groep. Overweeg een tijdelijke account om niets te missen.

HIER kun je je inschrijven voor de Coach Business Challenge.

Ik heb onwijs veel zin in om met je aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat je echt stappen gaat zetten in je bedrijf.

Liefs, Marianne

Share This