Over mij

Ruim tien jaar geleden kwam coaching op mijn pad, gaf ik mijn baan op en begon ik aan mijn ondernemersavontuur.
Daarvoor heb ik jarenlang met veel passie gewerkt als event manager in het internationale bedrijfsleven.
Talen en reizen was toen al mijn passie en die kon ik goed kwijt in dit vak.

Mijn ondernemerspad kent vele gezichten, net als ik. Ik heb gewerkt als expatcoach, executive coach, stresscoach en mindfulnesstrainer in het internationale bedrijfsleven. Daarnaast werkte ik in de avonduren als yoga en meditatie teacher tot ik besloot me volledig te focussen op het uitbouwen van mijn coachpraktijk tot een goedlopend bedrijf.

Ik investeerde in de beste coaches op het gebied van marketing en spirituele ontwikkeling en omring mij met ondernemers die, net als ik, een groeimindset hebben en met hun passie een bijdrage willen leveren aan deze prachtige wereld.

De Coach Business School brengt alles samen waar ik voor sta.
Speciaal voor bewuste vrouwelijke coaches die op een andere manier willen ondernemen. 

Te vaak zie ik coaches vastlopen in winnende methodes en losse business tools, die totaal niet afgestemd zijn op waar ze voor staan en wie ze zijn.

Onbewust raken ze dan, door alles wat er komt kijken bij het ondernemen, verwijderd van zichzelf, hun soul en hun missie. Misalignment ligt op de loer.

Een kei in je vak is nog geen garantie voor succes.

Ondernemen is een ander vak dan coaching, en het is essentieel om je te verdiepen in ondernemersskills, als je op een succesvolle manier een bijdrage wilt blijven leveren met je werk.
Daar wil ik je graag bij helpen. Met essentiële ondernemerskennis, maar ook de juiste groei mindset om het ondernemerschap aan te gaan. En altijd vanuit afstemming op wie je bent, jouw energie en jouw verlangen. Het innerlijk werk is namelijk essentieel als je wilt groeien als ondernemer.

Wil jij mijn inspiratiemail ontvangen?

Opleiding

Ik studeerde Europese Studies in mijn favoriete stad, Amsterdam.

Ik heb een liefde voor talen, spreek vloeiend Frans, redelijk Spaans en coach en train ook in het Engels.

Ik leerde de methode Co-Active Coaching bij één van de grootste en oudste coachingsscholen ter wereld, The Coaches Training Institute (CTI), USA.

Ik ben gecertificeerd Co-Active Coach en werk als coachopleider en examinator voor CTI.

Ik ben geaccrediteerd als Professional Certified Coach (PCC) door de International Coach Federation, wat mij verplicht mijn kennis op peil te houden door regelmatig trainingen te volgen.

Ik beoefen al 20 jaar yoga en volgde vier jaar lang een raja yoga- en meditatie opleiding, wat de basis vormde voor mijn spirituele ontwikkeling.

Vijf jaar lang had ik een yogaschool en stopte ermee om full focus op mijn andere passie, coaching te leggen. Ik zet mijn yoga en meditatie ervaring in als onderdeel van alignment experiences en mastermindretreats op Ibiza.

Groei is een kernwaarde van mij. Ik blijf mij daarom regelmatig bijscholen op het gebied van coaching, business en spiritualiteit, zodat ik mijn meest up- to-date kennis direct kan vertalen in mijn bedrijf.