Ben jij coach en herken je dit?

R

Ik heb veel geïnvesteerd in opleidingen, maar ik zie dat niet terug in mijn omzet.

R

Ik vind het moeilijk om aan klanten te komen.

R

Ik weet dat er veel meer in me zit, maar het komt er niet uit.

R

Ik loop over van de goede ideeën, maar vind het lastig om te kiezen.

R

Ik wil af van uurtje factuurtje en zou graag willen werken waar en wanneer ik dat wil.

R

Ik ben coach geworden omdat ik meer vrijheid wilde, maar ik ben alleen maar harder gaan werken.

De kans is groot dat je van alles hebt geprobeerd om je praktijk te laten groeien, dat je veel tijd kwijt bent op social media en het verbeteren van je website.
In plaats van dat het je nieuwe klanten heeft gebracht, ben je alleen nog maar harder gaan werken. Terwijl je waarschijnlijk gestart bent als coach omdat je mensen wilt helpen, je eigen tijd wilt indelen en werken op jouw manier.

Stel dat je situatie zo is:

Je werkt gefocust aan de groei van je bedrijf en weet wat je volgende stap is.

Je trekt klanten aan die blij met je zijn en waar je energie van krijgt.

Je doet wat je het allerliefste doet en verdient er je geld mee.

Je weet hoe je het internet voor je kunt laten werken, ook al werk je offline.

Ik investeerde zeeën van tijd en bakken met geld in marketing training en was vastbesloten van mijn uurtje factuurtje praktijk een goedlopend bedrijf te maken. Ik droomde ervan offline en online ondernemen te combineren, maar het lukte me maar niet het echt van de grond te krijgen. Ik raakte vermoeid, ongeïnspireerd en het leek of mijn droom niet uit zou komen. Ik bleef zoeken naar het geheim achter succesvolle ondernemers en het kwartje viel toen ik een week griep had, midden in een lancering. Het voelde als een shift.

Ik kwam erachter wat de sleutel was die elke succesvolle ondernemer toepast:

Afstemming.
Het belang van droomtijd, deep thinking time, meditatie, en te vertrouwen dat in de vertraging juist de versnelling zit en de beste ideeën ontstaan voor je onderneming. Altijd werken van binnen naar buiten.

Ik was in de valkuil gestapt van hard werken en op wilskracht doorgaan.

Dit inzicht leidde tot een aantal cruciale veranderingen in mijn onderneming.
Door dagelijks de dag te starten met afstemming zag ik helder wat mijn volgende stap was:
Ik nam een business coach in de arm, wijzigde van doelgroep, en lanceerde in drie maanden de Coach Business School.
Waarin ondernemen vanuit afstemming altijd de basis is. Van daaruit volgt strategie. En het dan gaan doen! Want afstemming is geen excuus om te blijven mediteren.

Ben je startend ondernemer of coach, op zoek naar een op jou afgestemde bedrijfsstrategie? Dan kan ik Marianne en haar lessen van de Coach Business School zeker aanbevelen. Met veel enthousiasme, geduld en passie begeleidt ze je van het allerbegin naar het duidelijk neerzetten van je bedrijf. Met een combi van zakelijk en (hart)verbinding, geeft ze mij tot op vandaag waardevolle tips.

Met als resultaat een superstart van 2019, en mijn eerste goedgevulde workshop.

Een ware businesscoach! Juliette Rijnfrank

Intercultural Coach, Moving Tides

Voordat ik besloot me aan te melden bij de Coach Business School had ik al enige tijd moeite de marketing en ondernemerslessen bij anderen aanbieders te vertalen naar mijn eigen situatie. Ik miste altijd iets en vond het bovendien moeilijk om naar buiten te treden met mijn boodschap.

Echter, bij de Coach Business School vielen dingen op z’n plaats; nu durf ik wél naar buiten te treden als Acceptatie coach. Ik heb inmiddels mijn coaching focus en doelgroep veranderd, onderneem actief marketingactiviteiten waardoor ik meer klanten bereik.
Het proces heeft me bewust gemaakt van de impact van mijn energie op mijn werk en mindset en hoe ik dit effectief kan inzetten bij mijn social media gebruik, trainingen en coaching.
Nu weet ik echt hoe ik mijn oude valkuil van te hard werken kan herkennen en voorkomen en zelfs de flow weer kan oproepen.
Wat ik waardeer in Marianne is haar enorme oprechte betrokkenheid, nuchterheid, heldere boodschap en leidend voorbeeld. Als ik het even niet meer weet voel ik mij gesteund en liefdevol op weg geholpen.
Omdat ik wil blijven leren en mij persoonlijk ontwikkelen blijf ik graag nog van Marianne leren. Arabella Seegers

Acceptatiecoach, Stressvrije Professional

Ik heb heel veel webinars en challenges gevolgd over je omzet vergroten, je bedrijf zichtbaar maken, workshops vullen, social media en marketingstrategieën. Daar heb ik heel veel van geleerd, maar ik miste daarin de verbinding met hoe ík werk in míjn bedrijf AstroLogisch. En focus: ik had behoefte aan een stappenplan. Ik besloot toch nog 1 webinar te volgen, en bam! Deze raakte de essentie van wat ik miste, namelijk afstemming en verbinding mede door meditatie. Op intuïtie besloot ik mij in te schrijven voor de Coach Business School. En het klopte, het sloot aan bij mijn innerlijke wens én, ook belangrijk: Marianne practices what she preaches. De lessen zijn helder opgezet, de werkboeken geven heel veel waardevolle informatie, en de Q & A’s waren van een leerzame, inspirerende warmte. Marianne prikkelt je om die volgende stap te nemen, confronterend, maar nooit hard en altijd zonder oordeel. Ik heb een realistisch businessmodel voor AstroLogisch met uniek aanbod en hoe ik dit alles vanuit geïnspireerde actie in de wereld kan zetten. De visualisaties van Marianne hebben mij geholpen om meer op mijn intuïtie te vertrouwen i.p.v. alleen op mijn ratio. Het geeft mij verbinding en een focus op de doelen die ik heb gesteld, persoonlijk en voor mijn bedrijf. Zo te werken in een flow, zonder ruis, geeft me dagelijkse vreugde! Judith Lauppe

Astroloog, AstroLogisch

Coach Business School

Dit programma is voor ambitieuze vrouwelijke coaches die willen ondernemen op een manier die bij ze past, en vanuit plezier en vertrouwen willen werken.
Die klaar zijn met uurtje factuurtje en een onvoorspelbare omzet en willen leren hoe ze gefocust aan de groei van hun bedrijf kunnen werken.
Op de coachopleiding leer je meestal niets over het ondernemerschap. In de Coach Business School reik ik je de juiste tools aan om van je coachpraktijk een goedlopend bedrijf te maken.
Marianne Hermsen heeft mij kennis laten maken met afstemming en werken vanuit intuïtie. Zij heeft mij op een laagdrempelige manier geleerd hoe ik met afstemming en meditatie mijn focus kan houden en hoe ik bij mij echte verlangen blijf. Ook geeft Marianne je heel veel concrete tips en handvatten die je nodig hebt om een succesvolle onderneming te starten of in je bestaande onderneming te groeien en op zo een manier dat het dichtbij jezelf past en dat je echt zelf je bedrijf bent. Bianca Holvast

Gewichtscoach, BlijGewicht

De coaching van Marianne sluit perfect aan bij mijn werkwijze in mijn praktijk. Vooral de combinatie van haar business coaching skills met het werken vanuit afstemming door o.a.  meditaties heb ik als zeer prettig ervaren. Dankjewel Marianne! Fieke Veldhuis

Psychosomatisch fysiotherapeut en Luisterkindwerker, Veerkracht vanuit Verbinding

R

Bouw jij een stevig fundament om van jouw praktijk een goedlopend bedrijf te maken

R

Werk je met een duidelijke strategie aan de groei van je onderneming.

R

Trek jij de juiste klanten aan, die graag met jou wilt werken.

R

Herken je tijdig de valkuil van te hard werken en weet je hoe je weer in flow kunt komen.

R

Weet jij hoe je internet slim kunt inzetten, ook als je het liefst offline werkt.

R

Ga je je intuïtie strategisch inzetten voor je bedrijf.

Voor wie is dit programma?

I

Jij werkt als coach en je hebt een diep verlangen om je missie in de wereld te zetten en je op een authentieke manier te positioneren.

I

Jij hebt waarschijnlijk al behoorlijk geïnvesteerd in je vak, maar ziet dat niet terug in je omzet.

I

Je bent er klaar voor vol focus te gaan voor de groei van je bedrijf.

I

Je bent wars van 'one size fits all' programma's en staat open voor een andere manier van ondernemen.

Ik geloof dat jouw groeimindset ontstaat
door in verbinding met jezelf te Zijn.

 

Ken je dat? Vol overtuiging en enthousiasme je eigen onderneming starten als coach en vervolgens kringetjes draaien in; hoe zoek ik publiciteit? Help, hoe kom ik aan klanten? Wat doe ik wel en niet? Waar liggen mijn kansen? Wat is mijn toegevoegde waarde in de veelkleurigheid en veelzijdigheid van coach professionals?! Lichtelijk wanhopig klopte ik bij Marianne aan, de urgentie om klanten te werven was hoog. In al die verwarring, wist ik in ieder geval zeker dat ik bij Marianne moest zijn.
Bij Marianne klopt wat ze uitstraalt, met wat ze doet. Werken in balans, met plezier en met pit. Heel concreet heeft ze me geholpen mijn ideëen en idealen om te zetten naar acties in de praktijk en me gevoed en geïnspireerd om te gaan voor wat ik wil bereiken. En daar horen drempels en spannende momenten bij. Dat erkennen en vertrouwen hebben dat ik de drempels neem helpt zo!
Marianne daagt uit, maar pusht niet. Voor mij veranderde het kringetjes draaien in gerichte acties uitvoeren en het ‘help’ in ‘ik ga het aan’. En, niet onbelangrijk, de klantenstroom komt op gang. Dus, als je ook stappen wilt zetten in je onderneming én je wilt graag dat je groei aansluit bij wie jij bent en hoe jij werkt, dan kan ik je Marianne van harte aanbevelen! Hilde Bokkers

Coach voor professionals