Afgelopen vrijdag was de afrondende call met de deelnemers van The Alignment Experience. Ontstaan uit een verlangen om offline te zijn, echt te voelen, naar de diepere laag te gaan, en van daaruit heldere keuzes te maken.

We startten met een meditatie en daarna was er ruimte om te schrijven in flow. Eerste gedachten opschrijven direct na een meditatie is een zo krachtig ritueel. Ik kan het je echt aanraden om hier elke dag aandacht aan te besteden.

We keken terug naar 23 november. Het was die dag volle maan. Wat is er losgeweekt, wat dient je niet meer?

En we keken vooruit. De afrondende call was met nieuwe maan. Een lege bladzijde.
Een nieuw begin. Het mag helemaal uit jezelf komen.
Welke droomzaadjes sluimeren in jou en willen geplant (geleefd) worden?
Welke nieuwe wegen ga je inslaan?

Enkele reacties van de deelnemers:

Voor mij is er heel veel gebeurd sinds The Alignment Experience, dus het loopt diep in mij door. Echt een grote shift in bepaalde stappen die ik wilde nemen en het eindelijk durf te manifesteren, in plaats van er nog niet helemaal in alignment mee te zijn.

***

Ik besluit om vriendjes te zijn met mijn lichaam en de haat los te laten. Wat er al broeide sinds The Alignment Experience is doorgaan met selfcare en hier hulp bij vragen. Wat er tijdens de meditatie naar voren kwam dat ik naast het werk wat ik online doe, offline wil gaan lesgeven. Ik voel dat de teacher in mij mag opstaan.

Dit is wat er mogelijk is als je echt gaat voelen. Als je een dag bewust kiest voor jezelf en laat gebeuren wat er is. Je hoofd rust geven, niet weten maar juist diep gaan voelen wat jouw hart je influistert. Er ontstaat helderheid en nieuwe wegen op jouw pad beginnen zich spontaan te vormen.

Echte verbinding met jezelf, in alignment tussen body, mind and soul. Dat is voor mij de basis van alles. Dat is waar het begint. In je werk, maar ook in je leven.

Op 10 februari 2019 is de volgende editie. Ik heb zojuist JA gezegd tegen een prachtige plek, midden op de hei. Toen ik over het bospad reed, begon de ontspanning al.
Deze plek zal je in zeer korte tijd bij je kern brengen, dat is wat ik voel.
En van daaruit is alles mogelijk.
Zeer binnenkort kun je je hiervoor inschrijven.
Met een leuke early bird tot en met het einde van het jaar.

En.. een next level is zich aan het ontvouwen.
Het droomzaadje wat al een tijdje terug is geplant begint zich te manifesteren. 
Een XL version van The Alignment Experience.

Zijn met wat is, loslaten en toelaten. Luisteren naar wat je innerlijke wijsheid jou vertelt.
Ruimte maken voor diepe verbinding. Vanuit zachte kracht.
Ja zeggen tegen alles wat je nu nog niet volledig laat zien.
Vanuit een hoge trilling ervaren wat er mogelijk is voor jou, en ik beloof je, dat is beyond your mind.

Op een magische plek midden in de natuur. In een oude finca op Ibiza. 
De Alignment Mastery Retreat, exclusief voor een kleine groep vrouwen. 
Die voelen dat alignment hun prioriteit wordt in hun werk en hun leven.
Terug naar de basis. Telkens weer. Van binnen naar buiten. Alignment first.

En de datum is al bekend. De Alignment Mastery Retreat vindt plaats van 5-9 april 2019, op Ibiza.

Stuur me een mail als je voelt dat dit jouw next step is. Dan stuur ik je als eerste alle informatie. En als je het leuk vindt, volg dan mijn stories op Instagram, er staan al wat foto’s in mijn headlines.

Heb een fijne dag!

Share This